Beşiktaş Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Ligde üçüncülük yarışı için çaba gösteren Beşiktaş, kötü gidişatını İzmir deplasmanında sona erdirmek istiyordu. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maç 1-1 sonuçlandı.
RAFA SILVA YİNE TAKIMINI SIRTLADI
Beşiktaş’ın şüphesiz bu sezonki en iyi oyuncusu Rafa Silva, Göztepe deplasmanında da sahneye çıktı. Takımını 1-0 öne geçiren Rafa Silva, gollerine İzmir’de de devam etti.
YİNE PUAN KAYBI
İkinci yarının başında İsmail Köybaşı’nın müthiş golüne engel olamayan Beşiktaş, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Son 6 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkaran siyah-beyazlılarda moraller bir hayli bozuldu.Göztepe deplasmanında da sahneye çıkan Rafa Silva, bu sezon Beşiktaş formasıyla 16. golüne ulaştı. Toplamda 16 tane de asisti bulunan Portekizli yıldız, 26. gol katkısını yapmış oldu
MAÇTAN NOTLAR
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Göztepe ve Beşiktaş karşılaştı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda 19.00’da başlayan mücadelede karşılıklı goller çıktı. Konuk takım, Rafa Silva’nın 10. dakikada attığı golle öne geçti. Ev sahibi takım, 46. dakikada İsmail Köybaşı’nın golüyle cevap verdi.Galibiyet hasreti 11 maça çıkan Göztepe puanını 40 yaptı. Ligdeki son galibiyetini Galatasaray karşısında alan Beşiktaş ise puanını 49 yaptı.
Ole Gunnar Solskjaer, RAMS Başakşehir maçına ilk 11’de başlayan Salih Uçan’ı yedek kulübesine çekerken, sakatlığı bulunan Muçi ise maç kadrosuna alınmadı. Tecrübeli teknik adam ilk 11’de Emirhan Topçu ve Hadziahmetovic’e görev verdi.Siyah-beyazlı Futbol takımı, Gürsel Aksel Stadı’ndaki karşılaşmaya, Mert Günok, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Oxlade-Chamberlain, Rashica, Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Mustafa Hekimoğlu 11’i ile başladı.
Yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytzekin, Tayyip Talha Sanuç, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Alvarado, İmmobile, Joao Mario, Fahri Kerem Ay, Serkan Emrecan Terzi, yer aldı.Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Süper Lig’in 31. haftasında 1-0 mağlup oldukları TÜMOSAN Konyaspor maçının 11’ine göre 3 değişikliğe gitti.
Tecrübeli teknik adam, sakatlıkları bulunan Koray Günter ve Juan ile Kubilay Kanatsızkuş’un yerine Bokele, Tjanic ve Emerson’u ilk 11’de görevlendirdi.
Bulgar teknik adam ilk 11’ini Lis, Taha Altıkardeş, Heliton, Bokele, İsmail Köybaşı, Dennis, Doğan Erdoğan, Ogün Bayrak, Tijanic, Emerson, Romulo ile oluşturdu.
Yedek kulübesinde ise Arda Özçimen, Emircan Seçgin, Victor Hugo, Matsuki, Ahmet Ildız, Kubilay Kanatsızkuş, Furkan Bayır, Nielsen, Nazım Sangare, Ege Yıldırım yer aldı.