Rumen hakem Atletico Madrid oyuncularına toplamda 15 kez sarı kart çıkardı. İspanyol basını PSG maçındaki tartışmalı kararları yazdı.
Atletico Madrid, Galatasaray maçı için ataman hakem Istvan Kovacs’tan rahatsız oldu. UEFA, bu kritik maç için en iyi hakemlerinden birini atadı; ancak bu isim kırmızı-beyazlılar için adeta bir “uğursuzluk” kaynağı.Rumen hakem Istvan Kovacs’ın yönettiği dört maçın tamamında Atletico Madrid sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İspanylo basınına göre bu maçlarda Rumen hakem oldukça tartışmalı kararlara imza attı. Bunun en yakın örneği olarak Atletico’nun Kulüpler Dünya Kupası açılışında PSG’ye karşı oynadığı maçta yaşananlar gösterildi.Atletico Madrid, Istvan Kovacs’ın yönettiği maçlarda sadece kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda Simeone’nin öğrencileri bu maçlarda tek bir gol bile atamadı.
2022: Manchester City karşısında 1-0 mağlubiyet.
2022: Club Brugge karşısında 2-0 mağlubiyet.
2024: Inter Milan ile oynanan son 16 turu ilk maçında 1-0 mağlubiyet.
Son olarak: Kulüpler Dünya Kupası grup aşamasının ilk maçında PSG’ye karşı alınan 4-0’lık yenilgi.Son Şampiyonlar Ligi finalini de yöneten hakemin Atletico Madrid karnesindeki kötü rakamlarını tamamlamak gerekirse; kırmızı-beyazlılar bu dört maçta toplam 15 sarı kart gördü.