Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Erzurumspor FK’ye konuk olan Galatasaray, Victor Osimhen’in iki gol attığı karşılaşmayı 4-0 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldı.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Erzurumspor FK’yi 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, Roland Sallai, Yunus Akgün ve Victor Osimhen’in golleriyle farklı kazanarak puanını 4’e yükseltti.
Galatasaray mücadeleye hızlı başladı. Roland Sallai 12. dakikada takımını öne geçirirken, Yunus Akgün 20. dakikada farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikasında Victor Osimhen’in golüyle soyunma odasına 3-0 önde giren sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü.
Osimhen, 80. dakikada bir kez daha fileleri havalandırarak skoru belirledi. Nijeryalı yıldız böylece sezonun ilk iki haftasında 4 gole ulaştı.Galatasaray’da yeni transfer Lesley Ugochukwu da ilk resmi maçına çıktı. Leroy Sane ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.
Bu sonuçla sezonun ilk maçında Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, ilk galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı. Erzurumspor FK ise ikinci haftayı da puansız tamamladı.













