• ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM
No Result
View All Result
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Home Gündem

Gazeteci Arslan’dan çok konuşulacak bir 15 Temmuz videosu daha!

Temmuz 15, 2024
in Gündem, Manşet
5
Görüntüleme
Share on FacebookShare on Twitter

ABD’de yaşan ve Erdoğgan rejimi nedeniyle sürgünde yaşayan gazeteci Adem Yavuz Arslan yine çok konuşulacak bir yayınla gündemde.

Arslan’ın belgeleriyle, görüntüleriyle aktardığına göre Genelkurmay’ın komuta/kurmay kademesine ait bütün özel/kişisel ‘çok gizli’ bilgiler bizzat AKP rejimi ve MİT eliyle bütün dünyaya servis edildi. Adem Yavuz, söz konusu iddiasını resmi belge ve mahkeme dosyalarına giren görüntülerle de destekliyor. Yavuz, “Albay Oğuz Tozok… Türkiye tarihindeki, TSK tarihindeki en büyük ‘gizli belge’ ifşasını yapan isim! Ve skandalın ardından generalliğe terf ettirildi. Aslında bu olay kozmik oda skandalı dedikleri hadise bunun yanında çerez bile değil. Asıl kozmik oda skandalı bu çünkü Genelkurmay’ın en mahremine girdiler, kameralarla içeri girdiler. Bunlar çok gizli kalması gereken şeyler çünkü bütün komutanların sicil notları var. Bunlar deşifre edilirse herkesin birbirine karşı bakışı değişecek. Rejim kendi eliyle bunların hepsini deşifre etti.” diyor.Adem Yavuz Arslan’ın aktardığı görüntüler ve belgelere göre faş edilen veriler arasında kurmay kademesinin sicil kaydının yanı sıra ‘zaafları’ da yer alıyor!

KaranlıktakiAydınlıkün haberine göre Adem Yavuz Arslan’ın konuyla ilgili açıklamalarından bazı bölümler şöyle:
Erdoğan rejimi Cemaati suçlarken ‘casusluk’ iddiasında bulundu fakat rejim mahkemeleri bile bu iddiaları boşa çıkardı. Ancak Erdoğan rejimi 15 Temmuz bahanesiyle TSK’nın tüm mahrem bilgilerini açık etti. Hem de gerçek kozmik odadan görüntüleri paylaştı. TSK’nın gelecek 20 yıldaki tüm komuta kademesinin mahrem bilgileri de sansürsüz olarak servis edildi.
Bugün bu videoda size çok önemli bir skandalı önünüze getireceğim. Gerçekten akıl alır gibi bir skandal değil ve tarihe geçmiş bir olay. Bu 8 yıldır aralıksız devam ediyor. Şimdi bunu gördüğünüz zaman Türkiye’de kim casusluk yapmış kim ihanet etmiş net olarak göreceksiniz. Gerçekte kozmik oda skandalı nasıl olmuş, neler yaşanmış görüntülerle sizin önünüze koyduktan sonra artık yorumu size bırakacağım.
15 temmuz’la ilgili bütün cümleler bütün Saray medyasından ve iktidar temsilcilerinden tırnak içerisinde söylüyorum F… casusluk ve terör örgütü diye söylüyorlar şimdi terör örgütünü kimse ikna edemediler dünyada kimse inanmadı, ikna olmadı. Türkiye’de de çok ciddi bir kesim inanmıyor. Saraydan beslenen isimler dışında ekserisi toplumun 15 Temmuz hikayesinin ve F… söyleminin aslında bir uydurma olduğunu çok iyi biliyor
En büyük suçlama neydi terör örgütü ve casusluk. Terör örgütünü dediğim gibi kimseyi ikna edemediler. Rejim mahkemeleri de darbeden aldığı binlerce insana cemaat üyeliği gibi suçlamalarla ceza verdi.
8 yıldır mahkemeler devam ediyor. Bakın rejim tamamı medyanın iktidar kontrolünde, yargı tamamen iktidarın kontrolünde, istihbarat tamamen iktidarın kontrolünde ve polis tamamen iktidarın kontrolünde. Yani didik didik edilmeyen hiçbir şey yok. 8 yıldır didik didik edilmedik hiçbir kurum hiçbir ev kalmadı Cemaatle ilgili olarak… Peki 8 yılın sonunda casuslukla ilgili herhangi bir delile ulaşıldı mı? Hayır! Bunu ben söylemiyorum, bunu rejim mahkemeleri
söylüyor.
Bakın bugüne kadar en çok söylenen en çok yapılan suçlama casuslukla ilgili yapılan suçlamalar bunlardı. Ama hiçbir delil ortaya konamadı kaldı ki rejim mahkemeleri bile casusluk suçlamasından bir kişiye bile ceza veremedi. Ceza verdikleri bir kişi var o da Osman Kavala. Onu da herhalde Cemaat dosyası içerisine atamazsınız.
Enver Altaylı’ya da casusluk iddiasıyla bir yerel mahkemede ceza verildi ama o tamamen Türkiye Rusya Amerika ilişkileriyle alakalı bir konu. Konuyu Cemaat’e bağlamak için kırk takla attılar; ama onu da bu dosyanın içerisine koyamadılar.
Böyle listeleri uzatıp gidebilirim, bakın 249 tane ana darbe davası var, bir de alt davalarla girdiğiniz zaman yüzlerce davada binlerce kişi yargılandı. Casusluğu dair tek bir somut delil veri elde edilemedi.
Gelelim asıl casusluğu; casusluğun en büyüğünü Saray ve MİT. En büyük casusluğu Hulusi Akar yaptı. Hem de kameralarla… Şimdi size ben bir görüntü izletiyorum görüntüde bir tane Albay var Oğuz Tozak. O zaman albaydı sonra terfi etti general yapıldı.
Şimdi bu isim Hulusi Akar’ın görevlendirmesi ile Genelkurmay personel başkanı Korgeneral İlhan Talu’nun makamında arama yapıyor ve arama kayıt altında herşey kaydediliyor. Bir Albay Genelkurmay Personel Başkanı en kritik isim İlhan Talu’nun makamında dosyaları açıyor herşey kameraya kaydediliyor.
Üzerinde gizli, çok gizli ibareleri olan bir sürü doküman açıp tek tek kaydediyor, gösteriyor. Tek tek kaydediyor ve kayıtlar isimler okunuyor, dosyalar okunuyor. Yetmiyor… Bunlar fotokopi ve çıktı olarak mahkeme dosyalarına ekleniyor.
Skandalın büyüklüğüne bakar mısınız? Bu görüntüler Genel Kurmay çatı davasında gösterildi. Mahkeme salonunda. Mahkeme salonunda bir sürü isim var hatta yabancı avukatlar bile vardı. Bunun içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bütün komuta kademesinin personal bilgileri var şey kişisel bilgileri var. Bütün sicilleri var. Bütün komutanların birbirine verdiği notlar var.
Bunlar çok gizli kalması gereken şeyler çünkü bütün komutanlar birbirleri sicilleriyle ilgili verdiği notlar var. Sicil notları var. Bunlar deşifre edilirse herkesin birbirine karşı bakışı değişecek. Rejim kendi eliyle bunların hepsini deşifre etti.
Bakın işkence iddiaları var Albay Oğuz Tozok’la ilgili.  Bu da başka bir boyutu! Türkiye tarihindeki, TSK tarihindeki en büyük ‘gizli belge’ ifşasını yapan isim! Ve skandalın ardından generalliğe terf ettirildi. Aslında bu olay kozmik oda skandalı dedikleri Hadise bunun yanında çerez bile değil. Asıl kozmik oda skandalı bu çünkü Genelkurmay’ın en mahremine girdiler, kameralarla içeri girdiler.
Bütün bu bilgiler, belgeler, kamera kayıtları nereye gitti? İkincisi bu bilgiler kontrolsüz bir şekilde dava dosyalarına aynen kondu ve avukatlara sanıklara mahkemede herkese açıldı. Bakın şu anda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önümüzdeki 20 yıllık tüm komuta kademesinin tüm bilgileri dünya istihbarat örgütlerinin elinde. Ve bunu da Erdoğan rejiminin kendisi yaptı. Hulusi Akar yaptı.
Şantaj yapmak isteyen herkesin elinde hazır şantaj belgesi var. Ve bunu yapan bizzat kendileri. El yazılarının görüntüleri dahi dosyalara gelişigüzel kondu. Bunlar paylaşılmaması gereken şeyler. Silahlı Kuvvetler’in kurmay kadrosundan bahsediyoruz.
Dünyada kendi yöneticilerini deşifre eden ikinci bir ülke yoktur ama Erdoğan rejimde yaptılar. Kim yaptı, bizzat kendileri yaptı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Türk emniyetinin bütün mahrem bilgilerini afişe ettiler. Görüntülerle, mahkeme dosyalarıyla kontrolsüz bir şekilde her şeyi boca ettiler.
Kimin ne zaafı var, kim hangi tür ilişkiler içerisinde, kim kimle yakın, kim kime karşı… Bütün bilgiler yani TSK’nın şu anki 20 yıllık kadrosu tabiri caizse murdar edildi. Çünkü her türlü bilgi herkesin elinde dolaşıyor. Bunu da Erdoğan rejiminin bizzat kendisi yaptı.
Nasıl bir akıl tutulması olabilir, nasıl bir ihanet olabilir insanın aklı almıyor. Düşünün binlerce isim yüzlerce kurmay ya da generalin bütün bilgileri, her şeyleri bizzat Erdoğan’ın eliyle bizzat MİT eliyle ve bizzat Genelkurmay’ın Hulusi Akar’ın eliyle fahş edildi, dünyanın her yerine servis edildi.

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Başbakan Albanese’den ramazan mesajı: “Avustralya’nın birliği, herkesin inancını özgürce yaşamasına dayanır”

Tutuklu hasta Abdullah Tırpan’ın kızı: “Babamın ölmesini bekliyorlar”

Türkiye futbol tarihine geçti: Galatasaray, Juventus’u beşledi, tur kapısını araladı

Tags: 15 temmuzAdem Yavuz AslanCezaeviErdoğan rejimiHİZMET HAREKETİİşkenceTürkiyezulüm
PAYLAŞTweet
ÖNCEKİ HABER

Dönemin AKP Başbakanı Davutoğlu: ‘Şam’da cuma namazı’ sözü bana değil, Erdoğan’a ait!

SONRAKİ HABER

Erdoğan rejiminin aparatı: Anadolu Ajansı, 15 Temmuz Kurgu darbesiyle yapılan gasp, talan ve hırsızlığı övdü

BENZER HABERLER

Başbakan Albanese’den ramazan mesajı: “Avustralya’nın birliği, herkesin inancını özgürce yaşamasına dayanır”
Avustralya

Başbakan Albanese’den ramazan mesajı: “Avustralya’nın birliği, herkesin inancını özgürce yaşamasına dayanır”

Şubat 18, 2026
Tutuklu hasta Abdullah Tırpan’ın kızı: “Babamın ölmesini bekliyorlar”
Manşet

Tutuklu hasta Abdullah Tırpan’ın kızı: “Babamın ölmesini bekliyorlar”

Şubat 18, 2026
Türkiye futbol tarihine geçti: Galatasaray, Juventus’u beşledi, tur kapısını araladı
Manşet

Türkiye futbol tarihine geçti: Galatasaray, Juventus’u beşledi, tur kapısını araladı

Şubat 18, 2026
Gergerlioğlu, tutuklu Ali Ünal için: Bir düşünce insanı ‘entelektüel etki var’ denilerek hücrede tutuluyor
Manşet

Gergerlioğlu, tutuklu Ali Ünal için: Bir düşünce insanı ‘entelektüel etki var’ denilerek hücrede tutuluyor

Şubat 17, 2026
MİT Başkanı Kalın ‘özel davet’le CHP Genel Merkez’inde brifing verdi
Manşet

CHP Genel Başkanı Özel’den KHK çıkışı: “Bu ayıbı mutlaka temizlemek gerekir”

Şubat 17, 2026
CHP’li Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu,partisinden istifa etti
Manşet

CHP’den AKP’ye geçen Özlem Çerçioğlu ihale yolsuzluğundan hakim karşısında

Şubat 17, 2026
  • All
  • Manşet
Başbakan Albanese’den ramazan mesajı: “Avustralya’nın birliği, herkesin inancını özgürce yaşamasına dayanır”
Avustralya

Başbakan Albanese’den ramazan mesajı: “Avustralya’nın birliği, herkesin inancını özgürce yaşamasına dayanır”

by adminzaman
Şubat 18, 2026
0

Avustralya Federal Başbakanı Anthony Albanese, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda Müslüman toplumun Avustralya’ya katkılarına dikkat çekti; barış, güvenlik ve birlikte...

Tutuklu hasta Abdullah Tırpan’ın kızı: “Babamın ölmesini bekliyorlar”

Tutuklu hasta Abdullah Tırpan’ın kızı: “Babamın ölmesini bekliyorlar”

Şubat 18, 2026
Türkiye futbol tarihine geçti: Galatasaray, Juventus’u beşledi, tur kapısını araladı

Türkiye futbol tarihine geçti: Galatasaray, Juventus’u beşledi, tur kapısını araladı

Şubat 18, 2026
Gergerlioğlu, tutuklu Ali Ünal için: Bir düşünce insanı ‘entelektüel etki var’ denilerek hücrede tutuluyor

Gergerlioğlu, tutuklu Ali Ünal için: Bir düşünce insanı ‘entelektüel etki var’ denilerek hücrede tutuluyor

Şubat 17, 2026
MİT Başkanı Kalın ‘özel davet’le CHP Genel Merkez’inde brifing verdi

CHP Genel Başkanı Özel’den KHK çıkışı: “Bu ayıbı mutlaka temizlemek gerekir”

Şubat 17, 2026
CHP’li Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu,partisinden istifa etti

CHP’den AKP’ye geçen Özlem Çerçioğlu ihale yolsuzluğundan hakim karşısında

Şubat 17, 2026

İLETİŞİM

info@zamanaustralia.com.au australiazaman@hotmail.com

Sydney Ofisi telefonu

+61 02 96496006

27 Queen Street Auburn NSW 2144 Australia

AVUSTRALYA REHBERİ

 

    • Yurtdışında yaşam şartları ve göçmen alan 8 ülke
    • Ücretsiz tercüme hizmetinden nasıl faydalanabilirim?
    • Avustralya Hakkında Genel Bilgi
    • Avustralya’daki Kutsal Kaya: Uluru
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM