Zaman Avustralya
Gündem

Milletin gözünün içine baka baka yalan: Erdoğan, 1982’de açılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için ‘Biz açtık’ dedi

Zaman Avustralya12 Haziran 20221 dk okuma
Paylaş
Milletin gözünün içine baka baka yalan: Erdoğan, 1982’de açılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için ‘Biz açtık’ dedi
Yazı Boyutu

 

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı’nda toplu açılış töreninde konuştu.20 Temmuz 1982 tarihli Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için “Van’a üniversiteyi kim getirdi? Biz” diye konuştu.

PES DEDİRTTİ: MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN

Bağımsız Gazeteciliğe Destek Olun

Özgür basının yaşaması ve zulme uğrayanların sesinin duyulması için yayın hayatını sürdüren ZAMAN Avustralya'ya PATREON'dan yapacağınız destek çok kıymetli. Siz de bu sese güç katın!

Patreon'da Destek Ol

Erdoğan; “Önümüzdeki dönemde Van’ı daha büyük eser ve hizmetlere kavuşturmayı sürdüreceğiz. Van’a toplam yatırım bedeli 4.1 milyar lirayı bulan yüzlerce eseri hizmete açıyoruz. Van bunlara layık. Anaokulundan liseye kadar her seviyede okullar, üniversitemize ait çok sayıda proje var. Van’a üniversiteyi kim getirdi? Biz. Hastane olarak eğitim araştırmayı kim getirdi? Biz size aşığız. Neşet Ertaş ne diyor, aşkınan koşan yorulmaz diyor. Biz de aşkınan koşuyor ve yorulmuyoruz.”

Bağımsız gazeteciliği desteklemek için bizlere Patreon ile destek olabilirsiniz
Etiketler:#Manşet
Bürokrasi ve sermaye hattında organize fon soygunu: 99 tutuklu, 45 firariSıradaki HaberBürokrasi ve sermaye hattında organize fon soygunu: 99 tutuklu, 45 firari24 Ekim 2026