• ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM
No Result
View All Result
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Home Genel Gündem

MUHARREM İNCE: MALTEPE’DE 5 MİLYONUZ, ERDOĞAN: MEYDANDA 500 KİŞİ YOK

Haziran 24, 2018
in Genel Gündem, POLİTİKA
0
Görüntüleme
Share on FacebookShare on Twitter


CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamındaki 107. ve son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi. Sandıklara sahip çıkmak için 36 saatlik seferberlik ilan eden İnce, mitinge 5 milyon kişinin katıldığını açıkladı.

AKPli Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ise aynı saatte Esenyurt’taki mitinginde, İnce’nin mitinginin fotoğrafını gösterdi. ‘Bakın, bay Muharrem boş meydanda konuşuyor. 5 milyon kişi dediler, 500 kişi yok!’ demesi alandakileri bile şaşkına çevirdi.

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

28 Şubat’ta fişlendiğini söyleyen AKP’li Leyla Şahin Usta fişlemeyi savundu

DEM Parti Milletvekili Beştaş: KHK mağduriyetleri barış sürecinin dışında tutulamaz

Erdoğan rejiminde “Namaz kılmıyorum, dini vecibe yerine getirmiyorum” diyenlerin oranı 3 kat arttı

İNCE’NİN BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİNDEN SATIRBAŞLARI

-Yarın bambaşka bir Türkiye olacak. Yarın ayrımcılığa son vereceğiz, yarın kayırmacılığa son vereceğiz. Devletin parasını savurganlığa son vereceğiz. 50 günde 107. miting . Ve şafak 1 herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı. Sağcı, solcu, AK Parti’li CHP ‘li yok, hepimizin cumhurbaşkanı.

-Gelincik tarlası gibisin İstanbul, İzmir’de muhteşemdin, Ankara’da muhteşemdin, ama İstanbul’da 5 milyonsun, 5!

-Herkesi kucaklayacağız biz, Yahya Kemal, Necip Fazıl, Nazım Hikmet hepsi bizim değerimiz. -50 günde 107 miting yaparken, meydanları süsleyen kardeşlerim, güvenlik tedbirleri alan polislerimiz, Ramazan ayında oruçlu oruçlu meydanları dolduranlar, gürültü kirliliği verip bebeklerini uyandırdığımız anneler, bu güne kadar emeği geçen hepinize teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin diyorum.

“Valileri uyarıyorum”

-Yarın bütün valileri ve kaymakamları uyarıyorum; Türkiye’yi daha fazla rezil etmeyin, sizler devletin valilisiniz Erdoğan’ın valisi değilsiniz.

-TRT sen benim mitingimi versen ne olur? Vermesen ne olur?

– Aramızda kalsın gözler, sözler, meydanlar, sokaklar yalan söylemiyorsa bu iş oldu.

Yorgun bir Cumhurbaşkanı değil, taze kan bir Cumhurbaşkanı. Meydanlar “eyy” diye bağıran bir Cumhurbaşkanı değil, gelecekten bahseden bir Cumhurbaşkanı, nanoteknoloji, uzay madenciliği, sürücüz arabaları anlatan bir cumhurbaşkanı.

-Kıraathane değil, fabrika açacağım diyen bir Cumhurbaşkanı. 16 yılın sonunda bedava kek değil, aş, iş diyen bir Cumhurbaşkanı.

-Bugün formalarınızla gelin dedim. Ne de iyi yaptınız, Fenerbahçeli ile Beşiktaşlı, Galatasaraylı ile Trabzonsporlu, Bursasporlu ile Yalovasporlu işte böyle bir Türkiye olacağız.

-Sizinle gurur duyuyorum, 5 milyonla gurur duyuyorum, 81 milyonla gurur duyuyorum.

100 günde yapacaklarım: 

-Cumhurbaşkanı olduğumda OHAL’i kaldıracağım. 48 saat içinde OHAL kalkacak.

-Merkez Bankası 100 gün içinde bağımsız hale gelecek.

-Terör örgütleriyle amansız mücadele edeceğiz.

-Passolig’i hemen kaldıracağız.

-Suriye’ye büyükelçi atayacağız. 4 milyon Suriyeliyi davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz.

-Spordan siyaseti arındıracağız, futbol takımlarının seçimlerine karışmayacağız.

-TFF’yi yönetmeye kalkmayacağım. Passolig’i hemen kaldıracağız.
Bağımsız ve tarafsızı yargı için ne gerekiyorsa yapacağım. Tencereye dert değil, et girmesi için bağımsız bir yargının olması şarttır. Önce oradan başlayacağım.

-Size söz veriyorum, hiç kimsenin telefonu dinlemeyecek.

-Başta Kuleli Askeri Lisesi olmak üzere askeri okulları hemen açacağız.
Medya, yalaka medya, yandaş medya! Hemen medya ile ilgili yasal düzenlemeler yapacağız.

-Kamu da yükselme müdür olma, müsteşar olma, objektif ölçüleri olacak. Kimsenin etnisitesine. mezhebine, cinsiyetine, başı açık kapalı bakılmayacak.
Başörtülü kardeşim, bu yalancılarına bakma sen.

-Kendileri afiş yaptırıyor, altına CHP yazıyor. Başörtüsünü kaldıracağım yazıyor. Bunlar ahlaksız, bunlar şerefsiz. Sana söz veriyorum, başörtüsünü ister evinde, ister okulda, ister sokakta, ister devlet dairesinde tak. Benim böyle bir sorunum yok.

-Polislere hemşerileri, din görevlilerine 3600 ek göstergeyi vereceğim.
Kamu bankalarını sektörel bazda yeniden yapılandıracağız.

-Seçilir seçilmez hemen Avrupa’daki başkentleri gezeceğim. AB ile ilgili müzakereleri hızlandıracağız.

-Üniversiteleri, milleti, şehitleri böldü. Bölünen üniversiteleri hemen birleştireceğim.

-Çiftçiye mazot 3 lira olacak, asgari ücret 2200 lira, en düşük emekli maaşı 1500 lira olacak.

-Karadenizli kardeşim sana medeniyetler kenti İstanbul’dan sesleniyorum fındık 15 lira olacak

-Sanki Aşiyan’da geziyorum, bir gecekondudan boğazı seyrediyorum.

-100 gün içinde cemevlerinin hukuki statüsünü tamamlayacağız. 100 gün içinde yerel yönetimleri güçlendireceğiz. 100 gün içinnde Denizli, Bursa ve İstanbul’da moda, tekstil ve tasarım akademisi kuracağız.

-Aile sigortasını devreye sokacağız, engelliler için yaşam merkezleri kuracağız.

-TÜRKSAT canlı yayın frekansına sabotaj var bilgisi geldi. Erdoğan gidiyorsun, delikanlı ol 2 dakika öyle git.

-Gitmenin de bir şerefi var, giderken doğru düzgün git. Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan seçilirse, piyasalarda panik artacak faiz, dolar yükselecek

-Euro yükselecek, beton ekonomisi devam edecek.

-Erdoğan kazanırsa telefonlarınız dinlenmeye devam edecek, korku düzeni devam edecek, kindar nesiller yetiştirecek.

-İnce’den annesine: Yarın sabah tarhana çorbası ve yoğurt isterim.

-Şu anda 5 milyon insan Maltepe’de. Ama hiçbir televizyon kanalı canlı yayın veremiyor. Ahlaksızlığın böylesi dünyaya örnek olsun. Bu canlı yayını engelleyenleri canlı yayında engelleyeceğiz. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek.

Yarın akşam İnce kazanırsa; üretim artacak, dolar düşecek, faizler inecek, euro inecek…

Yarın akşam İnce kazanırsa, devlet kemer sıkacak vatandaş değil! Beyin göçü duracak, bağımsız mahkemeler gelecek, tencereye et girecek et….

İnce kazanırsa, İstanbul’un bütün parklarında çocuklarımızda gençlerimize uyuşturucu satıyorlar 100 gün içinde kökünü kazıyacağım.

Yarın akşam İnce kazanırsa, sadece İnce kazanmayacak! AK Partili, MHP’li, HDP’li, İYİ Parti’li, Saadat Parti’li kardeşim kazancak. İnce kazanırsa, Türkiyem kazanacak.

Canlı yayına engel

Şu anda 5 milyon insan Maltepe’de ama hiçbir televizyon kanalı canlı yayın veremiyor, ahlaksızlığın böylesi dünyaya örnek olsun. Bunları bugün bu canlı yayını engelleyenleri, canlı yayında yargılayacağız. Bağımsız yargıya göndereceğiz bunları. Bu ahlaksızlık bunu yapıyor. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek! Yarın oy pusulası bedava, aziz milletim, mühür bedava. Alacaksın eline mührü basacaksın İnce’nin üzerine mührü kurtulacaksın bu işten. 24 senedir İstanbul’u yönetiyor, 16 senedir Türkiye’yi yönetiyor, geldiğimiz noktaya bakın.

Erdoğan kendisinden önceki projeleri devam ettirmişti, ben de ondan sonraki projeleri devam ettirirdim.

Marmaray’ın projesine imza atan MHP’li bakan Enis Öksüz’dür

Mesela 3. boğaz köprüsü 1991 de Demirel tarafından yer tespiti idi.

3. havalimanının adı Kuzey Havalimanı idi.

Şimdi 1-2 gündür bir şey yapıyorlar. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne 5 günlük süren var seni diyor dışarı atıyorum diyor.

Devlet yönetimini değiştirecekmiş. Ortada bir güneş var beyefendi, yanında da yalakaları. Böyle bir devlet yönetimi yok. Burada ortak akıl yok. Finans ofisi… Arkadaş kampüs dedirtmiyordu. Külliyeci burada ofisçi oldu. Pararel bir devlet kuruyor. Bu yapı hastalıklı, tek adam yapısı.

AB Bakanlığı’nı kapatmış, hayvancılık yok.

Devleti bölüştürecekmiş. Bir şehirde yangın varken, itfaiye teşkilatını değiştirmeye benziyor. Yanındakileri, bakanları, kanunları değiştirdi. Olmuyor. erdoğan, sen değişince düzelir.

Hayvancığlıı ekleyeceğiz. Kamu görevlilerine sesleniyorum. Yolsuzluğa bulaşmadıysanız, ehliyetliysen görevine devam edeceksin.

Köprü meselesi var şimdi. Erdoğan gibi faşist bir adam 5 milyonu görünce, ‘kesin yayını’ diyor.

Demirel’in yaptığı köprüden bayramda bedava, Erdoğan’ın yaptığı köprüden parayla geçiyoruz. Erdoğan’ın yaptığı köprüden 228 liraya geçiyoruz. Yani Erdoğan’ın yaptığı köprüde hırsızlık var.

‘Hırsız Erdoğan’ sloganları üzerine İnce, ‘O sloganı istemiyorum’ dedi.

Sen diyor Yalova’ya giderken Osmangazi pahalıysa geçme, sandalla geç diyor. Sen nasıl bir yalancısın Erdoğan. Esenler’den geçen otobüse zorunlu tutuyorsun. Kamyoncu, otobüsçü nasıl geçecek?

Yakında şunu derse şaşırmayın.Şehir hastaneli diyor ya. Yüzde 70 doluluk garantisi. Parası olan gitsin diyecek. Parası olan yaşasın diyebilir.

Ben bu memlekete kalite getireceğim. Yol yapıyor yol çöküyor. Hastane yapıyor hemşire yok.

Barışacağız, büyüyeceğiz.

Almanya’da nüfus ortalaması 40 yaşında. Türkiye’de 29. Gençlerle yapacağım bunu.

Faiz artıyorsa, her gün cebinden para alınıyor demektir. Gençlerle birlikte faizleri indireceğiz. Faizler Erdoğan’ın yaptığı gibi polisiye tedbirlerle inmez, akılla bilimle iner.

Her gittiğim yerde Erdoğan’a seslendim. Gel ekonomi tartışalım dedim. Gelemedi. Çakma lider bu.

Faizler yükselince, faiz lobisi dedi. Şimdi de soğan lobisi mi diyecek.

İnce, kendisine 1 numaralı formayı uzatan yurrtaşa ‘Ben kaleci miyim? Forvetim ben forvet’ dedi.

Ustaya bakın ustaya… Soğan doları geçmiş. Çakma usta. Bugün burada olan sizler, yarın sabah kaçta sandık başında olacaksınız?

Bırak 6’yı. 5, 5. Hatta sağlık problemin yoksa geceden. Hastalanmayacaksınız, acıkmayacaksınız. 36 saatlik seferberlik ilan ediyoruz.

Yalova’da oyumu kullandıktan sonra YSK’nin önüne gideceğim. ‘Erdoğan kazanınca bırakmazmış!’ geç o işleri geç. Bu devlet sahipsiz değil. Demirel, 6 kere kaybedip nasıl gittiyse sen de gideceksin.

Bu son çırpınışları. 5 milyonu görmezden gelip canlı yayını kestiriyorsan sen bitmişsin.

Geçen de bitmiş tükenmiş bir siyasetçi desteğe geliyor. Devletin bekası için gelmiş. Acaba oğlunun kredisi için gelmiş olabilir misin? Kuru sabitleyip, borcun kur farkını bankaya yıkmış olabilir misin?”

Geçen de bitmiş tükenmiş bir siyasetçi desteğe geliyor. Devletin bekası için gelmiş. Acaba oğlunun kredisi için gelmiş olabilir misin? Kuru sabitleyip, borcun kur farkını bankaya yıkmış olabilir misin?

Alanın dışında, dışarıda olan kardeşlerim beni göremiyorsunuz ama ben sizin yüreğinizi hissediyorum. Bu işi başardık Allah’ın izniyle.

PAYLAŞTweet
ÖNCEKİ HABER

DÜNYANIN RENKLERİ BELÇİKA’DA BULUŞTU

SONRAKİ HABER

56 Milyon seçmen bugün sandık başına gidiyor

BENZER HABERLER

28 Şubat’ta fişlendiğini söyleyen AKP’li Leyla Şahin Usta fişlemeyi savundu
Manşet

28 Şubat’ta fişlendiğini söyleyen AKP’li Leyla Şahin Usta fişlemeyi savundu

Şubat 25, 2026
Manşet

DEM Parti Milletvekili Beştaş: KHK mağduriyetleri barış sürecinin dışında tutulamaz

Şubat 24, 2026
Erdoğan rejiminde “Namaz kılmıyorum, dini vecibe yerine getirmiyorum” diyenlerin oranı 3 kat arttı
Manşet

Erdoğan rejiminde “Namaz kılmıyorum, dini vecibe yerine getirmiyorum” diyenlerin oranı 3 kat arttı

Şubat 24, 2026
AKP’li Bakan’dan Erdoğan afişi ve reklamlı iftar sofrası
Manşet

AKP’li Bakan’dan Erdoğan afişi ve reklamlı iftar sofrası

Şubat 22, 2026
Silivri’deki gençleri ziyaret eden Tanrıkulu: İşkence ve çıplak aramaya maruz kalmışlar, kadınlar taciz edilmiş
Manşet

CHP Diyarbakır Vekili Tanrıkulu: Anadil güvenlik sorunu değildir, hak ve eşitlik meselesidir

Şubat 21, 2026
MİT Başkanı Kalın ‘özel davet’le CHP Genel Merkez’inde brifing verdi
Manşet

CHP Genel Başkanı Özel’den KHK çıkışı: “Bu ayıbı mutlaka temizlemek gerekir”

Şubat 17, 2026
  • All
  • Manşet
İran devlet devlet televizyonu Hamaney’in öldürüldüğünü doğruladı
Dış Haberler

İran devlet devlet televizyonu Hamaney’in öldürüldüğünü doğruladı

by adminzaman
Mart 1, 2026
0

İran devlet televizyonu ülkenin dinî lideri Ayetullah Ali Hamaney'in öldürüldüğünü doğruladı. 40 günlük yas ilan edildi. Tahran yönetimi ayrıca ülke...

ABD-İsrail, İran’daki bir ilkokulu vurdu: 85 öğrenci hayatını kaybetti

ABD-İsrail, İran’daki bir ilkokulu vurdu: 85 öğrenci hayatını kaybetti

Mart 1, 2026
‘Teröristin kızı’ diye soykırıma uğrayanlara direndi: ABD’ye göç eden  Özge Öğretmen Afrika’ya umut taşıdı

‘Teröristin kızı’ diye soykırıma uğrayanlara direndi: ABD’ye göç eden Özge Öğretmen Afrika’ya umut taşıdı

Mart 1, 2026
Pinnacle Koleji’nin iftarında konuşan Başbakan Yardımcısı Kyam Maher:  “Bu sofralarda saygı inşa ediliyor”

Pinnacle Koleji’nin iftarında konuşan Başbakan Yardımcısı Kyam Maher: “Bu sofralarda saygı inşa ediliyor”

Mart 1, 2026
 Trump: İran’ın dini lideri Hamaney öldü

 Trump: İran’ın dini lideri Hamaney öldü

Mart 1, 2026
Anthony Albanese

Avustralya Başbakanı Albanese’den İran ve Ortadoğu krizi ile İlgili açıklama

Mart 1, 2026

İLETİŞİM

info@zamanaustralia.com.au australiazaman@hotmail.com

Sydney Ofisi telefonu

+61 02 96496006

27 Queen Street Auburn NSW 2144 Australia

AVUSTRALYA REHBERİ

 

    • Yurtdışında yaşam şartları ve göçmen alan 8 ülke
    • Ücretsiz tercüme hizmetinden nasıl faydalanabilirim?
    • Avustralya Hakkında Genel Bilgi
    • Avustralya’daki Kutsal Kaya: Uluru
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • YAZARLAR
  • DÜNYA
  • POLİTİKA
  • EKONOMİ
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • ZULÜM GÜNLÜĞÜ
  • VİDEO HABERLER
  • DİĞER
    • UZAK DOĞU
    • AVRASYA
    • AVRUPA
    • AMERİKA
    • AİLEM
    • TEKNOLOJİ
    • KONUK YORUM