CHP’li Göker: Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz
Zaman Avustralya21 Aralık 20181 dk okuma
Paylaş
Yazı Boyutu
CHP milletvekili Mehmet Göker, Meclis’te yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Bu millet patlatır enseni,” sözleriyle hedef gösterdiği gazeteci Fatih Portakal’ın resmini göstererek “Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz” dedi.
CHP Burdur milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Göker, mecliste yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde olan isim Fatih Portakal’ı savundu.
Bağımsız Gazeteciliğe Destek Olun
Özgür basının yaşaması ve zulme uğrayanların sesinin duyulması için yayın hayatını sürdüren ZAMAN Avustralya'ya PATREON'dan yapacağınız destek çok kıymetli. Siz de bu sese güç katın!
Göker, “Bu ülkenin bir cumhurbaşkanı Denizli’de yaptığı bir konuşmada, herkesin cumhurbaşkanı olduğunu unutarak bizim için saygın, sizler için muhalif olan bir kişiye ‘terörist’ dedi,” ifadelerini kullandığı konuşmasının sonunda kürsüye getirdiği poşetin içerisinden “Bakın bu portakal, bu mandalina, bu da Fatih Portakal” diyerek sunucu Portakal’ın fotoğrafını çıkardı.Göker, “Buradan size sesleniyoruz: Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz” diyerek konuşmasını noktaladı.