Zaman Avustralya
Zulüm Günlüğü

15 Temmuz’un ‘kumpas’ olduğunun 100 delili tek tek sıralandı!

Zaman Avustralya14 Temmuz 20251 dk okuma
Paylaş
15 Temmuz’un ‘kumpas’ olduğunun 100 delili tek tek sıralandı!
Yazı Boyutu

15 Temmuz sözde darbe girişiminin üzerinden 9 yıl geçti. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Allah’ın lütfu’ olarak tanımladığı 15 Temmuz’la ilgili onlarca soru cevaplanmayı bekliyor.

Hatırlarsanız, 15 Temmuz’un araştırılması talebi bile iktidar ve küçük ortağı tarafından Meclis’te reddedilmişti. Hatta Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun raporunun da ‘Cemaat’i haklı çıkardığı için’ yayınlanmadığı bizzat komisyonun başkanvekili Selçuk Özdağ tarafından itiraf edilmişti.

İktidar ve medyasının aralarında asker, polis, doktor, öğretmen, savcı, hakimlerin de bulunduğu on binlerce kamu görevlisini bir gecede ‘hain ve darbeci’ ilan ederek gerçek failleri gizlediği düşüncesi her geçen gün ağırlık kazanıyor. 15 Temmuz’un gerçek bir darbe girişimi değil; kurgulanmış bir kumpas olduğu yönündeki iddialar her geçen gün daha inandırıcı hale geliyor. Zira ele geçen deliller de bu iddiayı doğruluyor.

Bağımsız Gazeteciliğe Destek Olun

Özgür basının yaşaması ve zulme uğrayanların sesinin duyulması için yayın hayatını sürdüren ZAMAN Avustralya'ya PATREON'dan yapacağınız destek çok kıymetli. Siz de bu sese güç katın!

Patreon'da Destek Ol

15 Temmuz Platformu, 15 Temmuz’un 9. yıldönümünde çok önemli bir projeyi hayata geçirdi. Platform, “15 Temmuz’un kumpas olduğuna dair 100 delili” teker teker ve bütün belgeleriyle sıraladı. Platformun ’15 Temmuz’ çalışması, “15 Temmuz (sahte bayrak) tarzı bir istihbarat operasyonudur. Burada 15 Temmuz’un Erdoğan rejimince planlandığı ve yönetildiğine dair 100 bilgi yer almaktadır.” ifadeleriyle duyuruldu. 

Aşağıdaki linke tıklayarak siteyi inceleyebilir, belgelere ulaşabilirsiniz…

Link… 

Bağımsız gazeteciliği desteklemek için bizlere Patreon ile destek olabilirsiniz
Etiketler:#Manşet
Fethullah Gülen’in vasiyet davasında yeni karar: İddialar dayanaktan yoksunSıradaki HaberFethullah Gülen’in vasiyet davasında yeni karar: İddialar dayanaktan yoksun24 Ekim 2026