Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer: “Öcalan’ın mektubu yüzlerce ulusal ve uluslararası basın mensubu önünde okunuyor. Bahçeli bu görüşleri çok önemli ve değerli buluyor. Ben ise sırf 11 yıl önce adım İmralı görüşmelerinde geçti diye hapiste tutuluyorum. Bu ne yaman çelişki.”
umhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Esenyurt Belediye Başkanı seçilen, 30 Ekim’de gözaltına alınarak tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Özer; PKK’nın silah bırakmasını ve kendini feshetmesinin ardından cezaevinden görüşlerini açıkladı. En büyük üzüntüsünün hapishanede tutulduğu için barış sürecine fiilen katkı verememek olduğunu söyledi.
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Öcalan’ın mektubu yüzlerce ulusal ve uluslararası basın mensubu önünde okunuyor. Bahçeli bu görüşleri çok önemli ve değerli buluyor. Ben ise sırf 11 yıl önce adım İmralı görüşmelerinde geçti diye hapiste tutuluyorum. Bu ne yaman çelişki. Bunun izahı var mı? Üstelik o görüşmede adı geçenlerden biri de şimdiki Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş.” ifadelerini kullandı.








