Zaman Avustralya
Zulüm Günlüğü

Süleyman Efendi Cemaati soruşturmasında 20 kişiye tutuklama

adminzaman24 Eylül 20261 dk okuma
Paylaş
Süleyman Efendi Cemaati soruşturmasında 20 kişiye tutuklama
Yazı Boyutu

Süleyman Efendi  Cemaatine yönelik “suç örgütü” soruşturmasında gözaltına alınan 25 şüpheliden 20’si tutuklandı. Beş kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bağımsız Gazeteciliğe Destek Olun

Özgür basının yaşaması ve zulme uğrayanların sesinin duyulması için yayın hayatını sürdüren ZAMAN Avustralya'ya PATREON'dan yapacağınız destek çok kıymetli. Siz de bu sese güç katın!

Patreon'da Destek Ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cemaate yönelik yürütülen “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturmasında 20 kişi tutuklandı.Cemaat lideri Alihan Kuriş’in de tutuklu bulunduğu soruşturma kapsamında 20 Eylül’de düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Başsavcılığın açıklamasına göre, şüphelilerden 22’si tutuklama, 3’ü ise adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.Hakimlik, 20 şüphelinin tutuklanmasına karar verirken, 5 kişi hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti.

Bağımsız gazeteciliği desteklemek için bizlere Patreon ile destek olabilirsiniz
Etiketler:#Manşet
Fethullah Gülen’in vasiyet davasında yeni karar: İddialar dayanaktan yoksunSıradaki HaberFethullah Gülen’in vasiyet davasında yeni karar: İddialar dayanaktan yoksun24 Ekim 2026